Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Aprilie 2020 - 4998 vizitatori azi
Conducta de gaz fisurata. Incendiu de vegetatie uscata.

Joi, 5 aprilie a.c., la ora 1116, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre faptul ca, in urma unor lucrari de reabilitare, o conducta de gaz a fost fisurata accidental de catre un utilaj, pe strada Visinului din municipiul Bistrita. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de urgenta la fata locului pentru a asigura masurile de aparare impotriva incendiilor pana la sosirea echipei de interventie de la E.On Gaz. Alimentarea conductei fisurate cu gaz a fost oprita pe toata perioada interventiei.

             S-a actionat rapid pentru a impiedica producerea unei explozii, mai ales ca evenimentul s-a petrecut in apropierea Scolii Generale nr.5 "Lucian Blaga" din municipiul Bistrita.

 

Incendiu de vegetatie uscata

             Garda de interventie din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud a fost solicitata sa intervina, joi 5 aprilie, la ora 2023, pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata produs pe raza localitatii Nasaud, strada Avram Iancu. O autospeciala de interventie cu apa si spuma s-a deplasat la locul evenimentului pentru a localiza si lichida incendiul.

            S-a actionat cu mijloace de prima interventie (lopeti, maturi), calea de acces fiind impracticabila pentru autospeciala de interventie. Interventia a durat aproximativ 2 ore, reusindu-se in acest mod impiedicarea propagarii incendiului pe o suprafata mult mai mare. A ars aproximativ jumatate de hectar de vegetatie uscata. 

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 05.04.2012, ora 0730 - 06.04.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

 Incendii                                                                                 1;

  • Protectia comunitatilor                                                           2;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         17;

 

 

 

                                                Plt.

                                                                         Marius RUS 

0 comentarii1680 vizualizări06 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0