Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11944 vizitatori azi
Incendiu la Sala Polivalenta din municipiul Bistrita. BMW seria 7 avariat.

Miercuri dimineata, 11 aprilie, la ora 0447, doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost solicitate sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la Complexul Sportiv Sala Polivalenta din municipiul Bistrita.

            Incendiul se manifesta la primul nivel al obiectivului, la sauna si la vestiarul aferent acesteia. Interventia a fost dificila din cauza fumului dens si toxic provocat de arderea polistirenului si vatei minerale din izolatia constructiei. In hotelul de la etajul II al obiectivului erau cazate aproximativ 45 de persoane, majoritatea sportivi si profesori. Din fericire, nu au fost inregistrate victime sau persoane care sa aiba nevoie de ingrijiri medicale, toti cei cazati in hotel au fost evacuati in conditii de siguranta de catre pompierii militari.   

            Interventia a durat aproximativ o ora, cauza probabila a incendiului fiind in curs de stabilire.

 

(n.r. - in garajul Salii Polivalente era parcata si o masina neagra BMW seria 7 in valoare de aproape 100 de mii de euro, ce ii apartine se pare prefectului Daniel Florian. Martorii ne-au declarat ca masina a fost acoperita cu spuma de la interventia pompierilor, dar cu toate acestea se pare ca masina de lux a fost avariata, pe alocuri fiind arsa si deteriorata vopseaua.)

 

 

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 10.04.2012, ora 0730 - 11.04.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 17 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                                 1;
  • Asistenta persoane                                                                1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         15;

                                                               

                                                           Plt.  Marius RUS.

 

 

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2114 vizualizări11 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0