Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 10590 vizitatori azi
Incendiu in Pintic. Interventii pe scurt.

Joi seara, 12 aprilie, la ora 2306, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita Nasaud a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Pintic, comuna Teaca. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de urgenta la fata locului.

            In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea o casa formata dintr-o singura camera, construita din pamant pe schelet de lemn. Pompierii bistriteni intervenit cu doua tevi de refulare de inalta presiune tip "D" pentru localizarea si lichidarea incendiului. S-a actionat rapid pentru a impiedica propagarea incendiului la alte obiective, aflate in imediata apropiere de locul producerii evenimentului. Interventia a durat aproximativ 40 de minute, in urma incendiului casa fiind distrusa in proportie de 80 %. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind jarul dintr-o soba fara acumulare de caldura, langa sistemul de incalzire fiind amplasate necorespunzator materiale textile.

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 12.04.2012, ora 0730 - 13.04.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

 Incendii                                                                                 2;

  • Asistenta persoane                                                                1;
  • Protectia comunitatilor                                                           1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         16;

 

 

                                                                     

                                                           plt.  

                                                                         Marius RUS  

0 comentarii2149 vizualizări13 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0