Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 42842 vizitatori azi
SARBATORIREA ZILEI FORTELOR TERESTRE IN GARNIZOANA BISTRITA.

ZIUA PORTILOR DESCHISE LA U.M. 01331 BISTRITA. La 23 aprilie, militarii din garnizoana Bistrita sarbatoresc Ziua Fortelor Terestre, al caror patron spiritual este Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtatorul de Biruinta.In cadrul manifestarilor desfasurate cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" organizeaza luni, 23 aprilie 2012, intre orele 09.00 - 12.00 ceremonialul religios ocazionat de sfintirea Iconostasului Bisericii Militare a garnizoanei de catre Inalt Prea Sfintia Sa Andrei ANDREICUT, mitropolitul  Clujului, Albei,Crisanei si Maramuresului, impreuna cu un sobor de preoti, iar intre orele 12.00 si 14.00  Ziua Portilor Deschise  la sediul unitatii militare 02110 din localitatea Bistrita.

            La ora 12.00. pe strada Avram Iancu din municipiul Bistrita, este prevazuta a se desfasura defilarea militarilor din garnizoana cu principalele categorii de tehnica din dotare.

            La activitatile organizate la aceasta data sunt invitati sa participe reprezentantii autoritatilor locale, locuitori ai municipiului Bistrita si nu numai, elevi, studenti,cadre militare in rezerva si retragere, viitori candidati la institutiile militare de invatamant, tineri si varstnici interesati de aceste evenimente, si nu in ultimul rand mass-media locala.

ZIUA PORTILOR DESCHISE LA U.M. 01518 PRUNDUL - BARGAULUI

            La 23 aprilie, militarii din garnizoana Prundu Bargaului sarbatoresc Ziua Fortelor Terestre, al caror patron spiritual este Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtatorul de Biruinta.

            In cadrul manifestarilor desfasurate cu acest prilej, Batalionul 817 Artilerie "Petru Rares" organizeaza luni, 23 aprilie 2012, intre orele 09.30 - 10.00 ceremonialul militar si depuneri de coroane la  Monumentul Eroilor din centrul localitatii Prundu Bargaului, iar intre orele 11.00 si 14.00, Ziua Portilor Deschise  la sediul unitatii din localitatea Prundu Bargaului.

            Sunt invitati sa participe tinerii interesati de o cariera militara, cetateni ai comunitatii locale, cadre militare in rezerva si retragere, veterani de razboi, reprezentanti mass-media, avand posibilitatea sa viziteze, sala de traditii a unitatii, capela militara si o expozitie cu aparatura, armament si tehnica din dotare.

              De asemenea, si la U.M. 01515 Turda, si la U.M. 01511 Dej vor avea loc activitati specifice dedicate Zilei Fortelor Terestre.

 

Ofiter cu informarea si relatiile publice,

     Lt.col. Florin APAFAIAN.

1 comentariu2688 vizualizări19 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0