Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Incendiu la S.C. IMP Romania Industrial S.A Bistrita.

Miercuri, 25 aprilie, la ora 1827, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o boxa din interiorul unei hale din cadrul S.C. IMP Romania Industrial S.A Bistrita. Trei autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat de urgenta la fata locului. In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardeau deseuri textile si o banda transportoare din interiorul halei. Nu au fost inregistrate victime omenesti. S-a actionat cu tevi de refulare de inalta presiune tip "D" pentru localizarea si lichidarea incendiului. Interventia a durat aproximativ 2 ore, reusindu-se in acest mod salvarea utilajelor din interiorul halei. In urma incendiului, au ars aproximativ 4 tone de materiale textil si o banda transportoare.

            Cel mai probabil, flacarile au izbucnit din cauza unei scantei mecanice produse la sistemul de actionare al bandei transportoare. 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 25.04.2012, ora 0730 - 26.04.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 7 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                                 1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         6;

 

                                                                    

                                                           Plt.  

                                                                         Marius RUS 

0 comentarii2744 vizualizări26 aprilie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0