Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 10904 vizitatori azi
Accident cu scuterul la Colibita

In data de 25.08.2010, in jurul orelor 17:19, pe DC Valea Munceelor  din comuna Bistrita Birgaului, in fata imobilului cu nr.680, numitul IOAN J., din Bistrita Birgaului, a condus un scuter neinregistrat, proprietate personala, spre Colibita, fara a purta casca de protectie si vesta reflectotizanta, iar in momentul in care a ajuns in locul susmentionat, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului scuterului, care a fost transportat la Spitalul de Urgenta Judetean Bistrita-Nasaud, unde i s-a stabilit diagnosticul- plaga nivelul arcadei stangi, epistaxis, plaga la nivelul buzei inferioare si superioare, urmand a i se face radiografii.

Nu a putut fi testat cu aparatul etilotest deoarece starea sanatatii nu a permis acest lucru, dar i s-au recoltat probe biologice de sange.

 

0 comentarii4620 vizualizări27 august 2010
rss 2.0
rss 2.0