Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 29 Martie 2020 - 1730 vizitatori azi
INAUGURAREA GARZII DE INTERVENTIE PRUNDU - BIRGAULUI SI OPERATIONALIZAREA S.M.U.R.D. BECLEAN.

Vineri, 1 iunie 2012, a avut loc inaugurarea Garzii de Interventie Prundu Birgaului, iar sambata, 2 iunie, a avut loc festivitatea de deschidere a Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare in cadrul Garzii de Interventie Beclean.  

                   La festivitatea organizata, incepand cu ora 09.00,  la sediul subunitatii din Beclean, au participat ministrul secretar de stat dr. Raed Arafat, prefectul judetului Bistrita Nasaud, presedintele Consiliului Judetean, primarul orasului Beclean, comandantii institutiilor de resort, reprezentanti ai presei centrale si locale si numerosi cetateni.

                   Participantii la acest eveniment au putut vedea renovarile care s-au efectuat la subunitatea din Beclean, care au constat in lucrari de amenajare a spatiilor pentru personalul si tehnica din dotarea garzii de interventie.

                   Astfel, incepand cu luna iunie a acestui an, in toate subunitatile de interventie din cadrul I.S.U. "Bistrita" functioneaza Serviciul S.M.U.R.D., reusindu-se in acest mod acoperirea, din punct de vedere al acordarii primului ajutor calificat, a intregului judet. Prin deschiderea S.M.U.R.D. Beclean si Prundu Birgaului s-a urmarit scaderea timpului operativ de interventie, timpi de deplasare fiind redusi semnificativ, asigurandu-se in acest mod incadrarea in ceea ce inseamna "ora de aur" in medicina de urgenta.

                   Ambele subunitati au in dotare cate doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor si sunt pregatite sa intervina in gestionarea situatiilor de urgenta pentru restabilirea starii de normalitate.   

 

                                                          

 

 

 

                                             plt.

                                                                        Marius Rus

0 comentarii1680 vizualizări02 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0