Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 9694 vizitatori azi
Elevi in practica la Jandarmeria bistriteana. Cinci copii si-au regasit parintii.

In perioada 5-29 iunie a.c., un numar de 10 elevi se vor afla in perioada stagiului de practica in cadrul Jandarmeriei Bistrita..

Elevii se afla in anul I de studiu la Scoala de Pregatire a Cadrelor Jandarmi din Falticeni si vor efectua stagiul II de practica in domeniul ordinii publice.

 Acestia vor fi repartizati la Detasamentul 1 Mobil Bistrita, la Grupa de Supraveghere si Interventie din Nasaud si la Posturile Montane din Rodna si Piatra Fantanele.

Pe toata durata stagiului de practica fiecare elev se va afla sub tutela unui cadru ce va raspunde de pregatirea practica in domeniul ordine publica.

   
 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

 

 

           BULETIN DE PRESA                                               Bistrita, 05 IUNIE 2012

 

La acest sfarsit de saptamana jandarmii bistriteni au asigurat masurile de ordine publica la concertele organizate pe Pietonal in municipiul Bistrita cat si in judet.

Pe perioada manifestarilor cultural-artistice nu au fost semnalate probleme deosebite in ceea ce priveste ordinea publica, bistritenii si nu numai, dand dovada inca odata ca stiu sa se distreze in mod pasnic si civilizat.

Una din problemele cu care s-au confruntat jandarmii este insa cea a copiilor care s-au pierdut. Astfel, la acest sfarsit de saptamana un numar de cinci copii si-au regasit parintii ca urmare a demersurilor efectuate de catre jandarmi.

  
 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii3850 vizualizări05 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0