Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 10 Iulie 2020 - 22678 vizitatori azi
80 de interventii in zonele afectate de inundatii. Incendiu in localitatea Budacu de Sus.

Forte si mijloace proprii din cadrul Garzii de interventie Beclean si a Detasamentului de pompieri Bistrita, impreuna cu SVSU Caianu Mic, actionat in zonele afectate, in urma viiturii din data de 05.06.2012, cu 1 autocamion de interventie, 4 motopompe si alte mijloace de prima interventie. S-a intervenit pentru evacuarea apei din 80 de gospodarii din localitatile Caianu Mic si Dobric, dupa cum urmeaza: 35 de fantani, 40 de beciuri si 5 gradini.Pompierii militari, pompierii voluntari si membrii celorlalte institutii cu atributii in domeniul managementului situatiilor de urgenta au avut, in intervalul orar 09.30 - 20.15, 80 interventii in care au sprijinit populatia din zonele afectate.

 

Incendiu in localitatea Budacu de Sus.

             Joi, 7 mai, la ora 1310, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o casa in localitatea Budacu de Sus. Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat de urgenta la fata locului. Interventia a durat aproximativ 30 de minute.

            In urma incendiului, au ars in totalitate: acoperisul, podul, grinzile si mobilierul din interiorul imobilului. Au fost salvate doua anexe gospodaresti aflate in apropierea locului producerii evenimentului. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind canal de fum amplasat ori neprotejat termic fata de elemente combustibile.

 

Interventii pe scurt.  In perioada 07.06.2012, ora 0730 - 08.06.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 103 situatii de urgenta, astfel:

  • Incendii                                                                   1;
  • Protectia comunitatilor                                                           80;
  • Asigurare masuri A.P.I.                                                 1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                    21;

                                                                                                                                 

                                                           Plt.

                                                                        Marius Rus. 

 

 

Foto - arhiva ISU BN. 

0 comentarii2170 vizualizări08 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0