Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 3192 vizitatori azi
A pornit dupa ciuperci, s-a ratacit si a fost gasit de jandarmi!

Sambata , 9 iunie a.c., jandarmii au fost anuntati de catre Claudia G. despre faptul ca tatal sau in varsta de 69 de ani din Bistrita, s-a ratacit in padurea din apropierea localitatii Slatinita. 

 Iosif G. de 69 de ani si Alexandru O. de aceeasi varsta, ambii din Bistrita, au plecat in jurul orei 8.00, la cules de ciuperci.  La un moment dat Iosif G. s-a departat de prietenul sau (Alexandru O.) si s-a ratacit in padure.

Fiica celui in cauza a cerut ajutorul jandarmilor prin intermediul Numarului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, in jurul orei 15.00, cand Alexandru O. a anuntat-o ca tatal sau s-a ratacit in padure. Aceasta era ingrijorata de starea de sanatate a tatalui sau datorita faptului ca acesta are antecedente medicale. 

Un numar de cinci jandarmi din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au pornit in cautarea barbatului de 69 de ani, alaturi de Alexandru O., in zona indicata de acesta, barbatul fiind gasit la ora 16.00, dupa aproximativ o ora de cautari.

Avand in vedere faptul ca starea barbatului era buna, nu a fost nevoie de interventia medicilor, jandarmii conducandu-l pe barbat in Bistrita in conditii de siguranta.

 

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 Foto -  arhiva IJJ. BN

 

 

0 comentarii2002 vizualizări09 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0