Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 24 Octombrie 2020 - 11732 vizitatori azi
Incendiu in localitatea Feldru.

Duminica, 17 iunie, la ora 2246, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la compartimentul motor al unui utilaj de asfaltare pe DN17 D, pe raza localitatii Feldru. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de interventie Singeorz Bai, impreuna cu o autospeciala de interventie din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Feldru, s-au deplasat de urgenta la fata locului. In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea mocnit instalatia electrica si compartimentul de acumulatori al utilajului de intins asfalt. Incendiul a fost localizat in jurul orei 2300, interventia durand aproximativ  20 de minute.

            In urma incendiului, au ars: compartimentul de acumulatori si sigurante electrice ale utilajului si s-au degradat doua baterii de acumulatori, instalatia electrica si doua telecomenzi. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric - nefunctionarea sistemelor de protectie, siguranta, masura, control.

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 15.06.2012, ora 0730 - 18.06.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 71 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                               3;
  • Salvari animale                                                                      1;
  • Protectia comunitatilor                                                           2;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                         65;

 

 

                                                                        

                                                            INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                                            plt.  Marius RUS.

 

foto- arhiva ISU BN.

2 commentarii1932 vizualizări18 iunie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0