Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 01 Octombrie 2020 - 20278 vizitatori azi
Misiuni ale jandarmilor si sanctiuni la final de saptamana.

La acest sfarsit de saptamana, jandarmii bistriteni au organizat si executat mai multe actiuni punctuale atat pe linia protejarii populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite cat si privind ordinea publica pe raza municipiului si a judetului.

Au fost aplicate trei avertismente scrise si 16 amenzi contraventionale in valoare totala de 5.300 de lei.

Principalele abateri sanctionate au fost: refuzul legitimarii in fata agentului constatator, acte si gesturi obscene, provocarea unor scandaluri si tulburarea linistii publice dar si cersetorie, practicarea prostitutiei sau consumul de alcool in spatiul public neamenajat.

De asemenea in Piata Independentei Nord, (in Piata de Vechituri), a fost depistata comercializarea de fonograme si videograme (Cd-uri si DVD-uri), fara marcaje holografice.

Conform Ordonantei nr. 25 din 2006, actualizata, privind intarirea capacitatii administrative a Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor ORDA, art. 43, al.1, lit. c, au fost confiscate un numar de 83 de fonograme si videograme, (36- DVD-uri si 47 CD-uri), deoarece nu erau marcate conform legislatiei in vigoare.

 

  

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

 

 

0 comentarii1813 vizualizări18 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0