Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu produs la o cabana din localitatea Lunca Ilvei. S-a urcat pe acoperisul Sectiei de Psihiatrie.

Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Garzii de Interventie Singeorz - Bai au fost solicitate sa intervina duminica, 8 iulie, la ora 21.15, pentru lichidarea unui incendiu produs la o cabana din localitatea Lunca Ilvei. Incendiul a fost localizat de pompierii voluntari din cadrul SVSU Lunca Ilvei. Pompierii militari si voluntari au intervenit cu mai multe linii de inalta si medie presiune pentru lichidarea incendiului, interventia durand aproximativ 80 de minute.  In urma incendiului au ars: acoperisul cabanei pe o suprafata de aproximativ 80 mp si aproximativ 60 % din peretii din lemn ai cabanei. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric produs la echipamente de iluminat defecte.   

 

 

Vineri, 6 iulie, la ora 14.42, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre faptul ca intr-o gospodarie individuala din localitatea Magura Ilvei a fost gasit un proiectil exploziv trasor calibru 76 mm. Un echipaj pirotehnic din cadrul inspectoratului s-a deplasat de urgenta la locul indicat pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportul si depozitarea munitiei ramase neexplodate.

*  

 

          Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost informat, vineri, 6 iulie, la ora 19.50, despre faptul ca un barbat, in varsta de 19 ani, s-a urcat pe acoperisul Sectiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judetean Bistrita Nasaud. Un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri, impreuna cu o autospeciala pentru salvare si interventii la inaltimi s-au deplasat la unitatea medicala respectiva. Barbatul a fost coborat in conditii de siguranta cu ajutorul scarii mecanice instalate la locul interventiei.

*

 

 

 

In perioada 06.07.2012, ora 0730 - 09.07.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 77 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     73;
  • Protectia comunitatilor:                                                       1;
  • Incendii                                                                                 2;
  • Asanare de munitie                                                              1;

*

 

 

 

                  Compartimentul Informare si Relatii Publice

                  Plt.

                               Marius Rus   

0 comentarii2842 vizualizări09 iulie 2012




rss 2.0
rss 2.0