Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 3204 vizitatori azi
Portmoneu gasit de un jandarm la Trezoreria Beclean.

Luni 30 iulie a.c., in jurul orei 10.00, plutonier Florin Botean, subofiterul aflat in serviciul de paza la Trezoreria Beclean a gasit pe holul institutiei un portmoneu ce continea o suma consistenta de bani. Cineva il uitase pe una din masutele aflate in holul Trezoreriei. Imediat jandarmul in prezenta unui martor asistent, a deschis portmoneul si a intocmit procesul verbal care preciza continutul acestuia, a anuntat conducerea institutiei si a luat masura aflarii identitatii  proprietarului.

Portmoneul era de culoare rosie si continea 1.000 de lei si 300 de euro.

In mai putin de o ora, la Trezorerie s-a prezentat un barbat de 34 de ani, Vasile M. din Malin, care a anuntat ca si-a uitat portmoneul in institutie in urma cu aproximativ o ora. Celui in cauza i s-a inapoiat atat portmoneul cat si sumele de bani aflate in interiorul acestuia, barbatul aratandu-se recunoscator ca si-a putut recupera banii considerati pierduti

 

  Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

 

 

1 comentariu2184 vizualizări31 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0