Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 21046 vizitatori azi
Incendii la o gospodarie individuala si la o claie de fan.

Duminica, 12 august, doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventiei Singeorz - Bai au fost solicitate sa intervina la un incendiu produs la o gospodarie individuala situata pe strada Lipanului din localitate. In momentul sosirii la locul evenimentului, ardea acoperisul unui imobil pe o suprafata de aproximativ 40 mp. S-a intervenit cu mai multe linii de refulare pentru localizarea si lichidarea incendiului. Interventia a durat aproximativ 60 de minute, pompierii militari reusind salvarea casei de locuit. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic produs la un mijloc de incalzit (cazan de incalzire).

 

In perioada 10.08.2012, ora 0730 - 13.08.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 71 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.: 63;

  • Asistenta persoane 3;

  • Protectia comunitatilor 2;

  • Incendii 3;

*

Vineri, 10 august, o autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Beclean fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata in localitatea Beudiu. Pompierii militari, impreuna cu 20 de pompieri voluntari din cadrul S.V.S.U. Nuseni au intervenit cu o linie de refulare si mijloace de prima interventie pentru lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 10 ha. Interventia a durat aproximativ doua ore.

*

Sambata, 11 august, pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la o claie de fan in localitatea Pintic. In sprijin au intervenit pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Teaca. S-a actionat cu doua linii de inalta presiune pentru localizarea si lichidarea incendiului. Interventia a durat aproximativ 2 ore, cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind jocul copiilor cu focul. Interventia pompierilor a impiedicat propagarea flacarilor la casa de locuit care se afla la distanta mica fata de locul producerii incendiului.

 

 

Compartimentul Informare si Relatii Publice

Plt.  Marius RUS.

0 comentarii2366 vizualizări13 august 2012
rss 2.0
rss 2.0