Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 2396 vizitatori azi
Misiuni de asigurare a ordinii publice asigurate de jandarmi!

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, prilejuieste organizarea a numeroase manifestari religioase si cultural artistice pe raza municipiului Bistrita dar si in judet la care jandarmii vor asigura misiunile de ordine publica conform competentelor.

Inca din noaptea de 14 august a.c., premergator sarbatorii Adormirea Maicii Domnului - Sfanta Maria, dar si in ziua de 15 august, la Manastirea Dobric, jandarmii vor asigura masuri de ordine publica in zona, avand in vedere afluxul mare de credinciosi care vor petrece perioada urmatoare in rugaciune la acest lacas de cult.

In ziua de 15 august, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la toate bisericile din municipiul Bistrita si din orasele Nasaud, Beclean, Sangeorz-Bai dar si din localitatea Rodna, la manastirea din Piatra Fantanele aflandu-se la datorie jandarmii postului montan din localitate.

Tot in data de 15 august vor fi organizate si spectacole cultural-artistice, unde jandarmii vor asigura masurile de ordine publica: Festivalul Traditiilor Tiganesti care va fi organizat pe Pietonal in municipiul Bistrita, Balul Romilor care va fi organizat inca din noaptea zilei de 14 august pana in 15 august inclusiv, in Heidenfield si spectacolul organizat in localitatea Prundu Bargaului in ziua de 15 august a.c, de la ora 16.00.

 

Misiuni de ordine publica la sfarsit de saptamana

 Sfarsitul acestei saptamani se anunta a fi unul bogat in evenimente care presupun prezenta unui public numeros la care jandarmii vor asigura masurile de ordine publica astfel:

- sambata, 18 august 2012 de la ora 19.00 - partida de fotbal CF Gloria 1922 si FC Vaslui pe stadionaul Municipal;

 

- sambata, 18 si duminica 19 august 2012 - Zilele Comunei Telciu si Zilele Comunei Ciceu Giurgesti si BIKE FEST la Colibita.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 


 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2457 vizualizări14 august 2012
rss 2.0
rss 2.0