Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 14694 vizitatori azi
Jandarmii prietenii celor care respecta legea!

Marti, 2 noiembrie 2010, de la ora 13.00, jandarmii bistriteni s-au aflat din nou in mijlocul elevilor. De aceasta data au fost oaspetii elevilor Scolii Profesionale "Sf. Maria" din municipiul Bistrita, cu care exista incheiat un program de colaborare, pentru anul scolar in curs.

Ofiterul de relatii publice alaturi de ofiterul psiholog al Jandarmeriei bistritene le-au expus elevilor, aspecte legate de prevenirea violentei atat in mediul scolar cat si in cel familial. De asemenea le-au fost prezentate acestora, aspecte privind principalele atributii ale Jandarmeriei bistritene in special si ale Jandarmeriei Romane in general.

La intalnire au fost prezenti elevi din clasele IX-X, care s-au aratat interesati de toate temele abordate, in special cele legate de rolul jandarmilor si modul de actiune al acestora, majoritatea apreciind multe dintre exercitiile demonstrative executate de jandarmi cu ocazia diferitelor evenimente. 

Dupa intalnirea in care le-au fost expuse elevilor aspectele teoretice ale intalnirii, acestia au fost invitati in curte, unde au vazut cum arata echipamentul unui jandarm atunci cand se afla in misiune dar si cum pot recunoaste masina de interventie a Jandarmeriei, materialele din dotare, scopul si situatiile in care acestea sunt folosite.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2352 vizualizări02 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0