Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 30074 vizitatori azi
Prim ajutor acordat la Piatra Fantanele de jandarmii montani!

Miercuri dupa-amiaza, la Postul de Jandarmi Montan Piatra Fantanele, s-a prezentat un barbat care a afirmat ca fusese agresat fizic pe raza localitatii Dornisoara, comuna Poiana Stampei, judetul Suceava. Imediat seful postului de jandarmi, plutonier major Daniel Buhai alaturi de sergent major Leon Besa, i-au acordat primul ajutor victimei, curatandu-i si imobilizandu-i bratul drept care era lovit, solicitand in acelasi timp o ambulanta la fata locului pentru a o transporta la spital.

Marian Aurel T. de 29 de ani, este din Bistrita si a declarat jandarmilor montani ca a fost lovit de Samoila B. pana a cazut la pamant, dupa care a fost lovit in mod repetat cu picioarele in torace si peste mana dreapta cu care intentiona sa se apere.

 

Informatii de background

Imediat ce a sosit ambulanta, l-a transportat pe cel in cauza la Spitalul Judetean pentru ingrijiri de specialitate, constatandu-se la o prima evaluare, faptul ca victima prezenta o contuzie hemitorace, (posibila fractura coaste), contuzie la mana dreapta si o contuzie la piramida nazala (posibila fractura).

Acest caz, este al doilea in decursul a 10 zile, in care jandarmii montani de la Piatra Fantanele au acordat primul ajutor unei persoane aflate in suferinta.

 

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

                 Lt.

     Georgeta CASVAN 

0 comentarii2317 vizualizări04 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0