Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 18700 vizitatori azi
Sanctiuni la sfarsit de saptamana! Restabilirea ordinii la manastire.

Jandarmii au aplicat la acest sfarsit de saptamana 29 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 6.300 de lei.Principalele abateri constatate de jandarmi, au fost legate de incalcarea prevederilor legii nr. 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Cersetoria, a fost una din abaterile sanctionate de jandarmi in ziua de 8 septembrie a.c., cu ocazia asigurarii masurilor de ordine publica la lacasurile de cult din municipiu si judet.

De asemenea, lipsa declinarii identitatii in fata agentului constatator, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, provocarea unor scandaluri, tulburarea linistii publice dar si portul fara drept a unor cutite, in locurile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor, au fost sanctionate de jandarmi la acest sfarsit de saptamana.

In perioada de referinta, nu au lipsit sanctiunile aplicate pentru atragerea unor persoane in vederea intretinerii de raporturi sexuale cu scopul obtinerii de foloase materiale, pe aceasta linie fiind aplicate cinci sanctiuni in valoare de 2.500 de lei.

 

 

 

La Manastirea din Piatra Fantanele, jandarmii postului montan din localitate, au intervenit pentru restabilirea ordinii si linistii publice, in noaptea dintre 8 spre 9 septembrie a.c., deoarece un grup de persoane care se afla la manastire cu ocazia Sarbatorii Nasterii Maicii Domnului, a tulburat ordinea si linistea publica in curtea lacasului de cult.

 Jandarmii au intervenit la fata locului si au aplicat un numar de 6 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.600 de lei, atat pentru tulburarea linistii publice, refuz de legitimare, cat si pentru cersetorie.

Grupul era format din 12 persoane domiciliate in localitatea Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, iar autoturismele cu care acestia se deplasasera la manastire erau inmatriculate in Italia.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2030 vizualizări10 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0