Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Patru candidati admisi la specialitatea Jandarmi in 2012!

Si in acest an Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, prin Biroul Resurse Umane,  a organizat campania de recrutare a tinerilor care doresc sa devina jandarmi.

Patru tineri, domiciliati in judetul Bistrita Nasaud, au optat pentru Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" - specialitatea Jandarmi. Dintre acestia, doar unul a fost declarat "Admis"  iar in urmatorii trei ani va urma cursurile acestei institutii de invatamant.

In schimb, pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni,  au optat in aceasta vara, un numar de 15 tineri, fiind depuse in acest sens, la sediul Jandarmeriei bistritene 15 dosare de candidat.

In urma sustinerii probelor eliminatorii: examenul psihologic, reexaminarea medicala, respectiv proba sportiva, din cei 15 tineri, la proba scrisa la Limba si Literatura Romana si la o limba straina, au intrat un numar de 8 candidati, dintre acestia fiind declarati "Admis" doar trei tineri.  

 

Informatii de background.

Daca in acest an, din cei 19 candidati au fost doua fete,  in anul 2011, din 83 candidati recrutati pentru admiterea la unitatile de invatamant cu profil militar, 7 au fost fete.

Anul trecut, 15 candidati au trecut cu bine de acest examen, in acest an 4 tineri fiind declarati admisi.  

Cei care au fost admisi la examenul din acest an sunt domiciliati in Bistrita, Beclean si Maieru.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2128 vizualizări18 septembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0