Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 30 Septembrie 2020 - 2828 vizitatori azi
Incendiu la fabrica de caramida din Livezile.

Miercuri, 26 septembrie, la ora 02.29, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost informat despre producerea unui incendiu la o fabrica de caramida din localitatea Livezile. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, impreuna cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Livezile, s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului. Odata ajunsi la locul interventiei, pompierii au constat ca ardea un perete al incaperii dedicate uscarii caramizilor de teracota si o parte din acoperis. S-a intervenit cu mai multe linii de inalta presiune de la autospecialele pompierilor militari si voluntari pentru limitarea pagubelor materiale. Interventia a durat aproximativ 30 de minute, interval in care fortele de interventie au reusit sa limiteze considerabil pagubele materiale. In urma incendiului, a ars acoperisul incaperii pentru uscare pe o suprafata de aproximativ 90 mp si s-a degradat instalatia electrica si de alimentare cu combustibil lichid al cuptorului.

          Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic produs de scurgerea lichidelor combustibile din cuptor.

 

 

 

In perioada 25.09.2012, ora 0730 - 26.09.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 23 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                  18;
  • Protectia comunitatilor                                                      2;      
  • Asistenta persoane                                                            2;      
  • Incendii                                                                                          1;                  

 

 

                                                            Compartimentul Informare si Relatii Publice

                                                           Plt.    Marius RUS 

0 comentarii1876 vizualizări26 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0