Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 27 Septembrie 2020 - 6490 vizitatori azi
Elevi din clasele terminale, depistati de jandarmi in baruri in timpul orelor de curs!

Jandarmii bistriteni au executat in aceasta dimineata, intre orele 11.00-13.00,  o actiune specifica pe linia prevenirii absenteismului scolarin randul elevilor,  la unitatile de invatamant din municipiul Bistrita. Au fost depistati in afara scolii chiar si elevi din clasele terminale de liceu.

In urma unei razii pe linia prevenirii absenteismului scolar,  jandarmii bistriteni au depistat un numar de 13 elevi care in loc sa fie la ore, se aflau in parcuri sau in unitati de alimentatie publica din apropierea unitatilor de invatamant.

Cei 13, sunt elevi care studiaza la unitati de invatamant de pe raza municipiului Bistrita in clasele  IX - XII. Trei dintre acestia au fost gasiti de jandarmi in Parcul Mihai Eminescu, trei intr-un local din zona Bulevardului Republicii, iar 7 elevi se aflau in Autogara, respectiv in Gara Bistrita Nord.

Jandarmii au intocmit celor 13 elevi procese verbale de depistare, care  au fost inaintate conducerilor unitatilor de invatamant de unde provin tinerii.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2058 vizualizări27 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0