Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 27 Septembrie 2020 - 8756 vizitatori azi
Sofer decedat intr-un accident pe DN 17.

Marti, 2 octombrie, la ora 01.50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost informat despre producerea unui accident rutier pe raza localitatii Josenii Birgaului in care a fost implicat un autoturism si un autotren care se deplasau pe DN 17. Un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului, impreuna cu doua ambulante din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Bistrita - Nasaud, s-au deplasat de urgenta la fata locului.

          In urma accidentului au fost inregistrate 3 victime, soferul autoturismul, in varsta de aproximativ 25 ani a decedat in momentul impactului. In masina se mai aflau doua persoane, o femeie in varsta de aproximativ 22 ani si o fetita in varsta de 2 ani. Fetita a fost scoasa din autoturism de catre alti participanti la trafic, in timp ce pentru asigurarea accesului rapid al echipajelor medicale catre cealalta victima a fost necesara interventia autospecialei de descarcerare pentru inlaturarea scaunului masinii din dreapta fata. Victimelor li s-a acordat asistenta medicala la fata locului, ulterior au fost transportate pentru investigatii suplimentare la Unitatea de Primire Urgenta a Spitalului Judetean Bistrita. 

 

 

 

          Luni, 1 octombrie, la ora 17.23, doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au fost solicitate sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la un grajd dintr-o gospodarie individuala din localitatea Alunis. Interventia a durat aproximativ doua ore, interval in care pompierii militari au reusit sa localizeze si sa lichideze incendiul care ameninta sa se extinda la casa de locuit. In urma incendiului au ars acoperisul grajdului pe o suprafata de aproximativ 100 mp si in jur de 6 tone de fan.

 

 

 

In perioada 01.10.2012, ora 0730 - 02.10.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 28 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                    26;
  • Protectia comunitatilor                                                      1;      
  • Incendii                                                                               1;                  

 

 

 

 

                                                           

                   Compartimentul Informare si Relatii Publice

                                                           Plt.  Marius RUS 

0 comentarii2044 vizualizări02 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0