Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 24 Octombrie 2020 - 11064 vizitatori azi
Transportul ilegal de material lemnos in atentia jandarmilor!

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat in cursul zilei de miercuri 03 octombrie a.c., o actiune punctuala pe linia prevenirii furtului de material lemnos in mediul rural.

Actiunea s-a desfasurat pe raza localitatilor Ragla si Budacu de Sus si a urmarit in mod special comercializarea de material lemnos fara documente legale de provenienta, conform Legii nr. 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 20, lit. d.

Au fost depistati in timp ce comercializau aproximativ 2,5 metri cubi de material lemnos (lemn de foc), Marin I. de 34 de ani si Ionel M. de 38 de ani, ambii din Budacu de Sus. Acestia au fost sanctionati cu cate 1.000 de lei fiecare, pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 20, lit. d.

Conform reglementarilor legale in vigoare, materialul lemnos a fost predat in custodie celor doi barbati care au posibilitatea sa prezinte documentele de provenienta agentului constatator in termen de trei zile de la sanctionarea faptelor.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

1 comentariu1932 vizualizări04 octombrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0