Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Septembrie 2020 - 12544 vizitatori azi
Incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita, cartier Unirea.

Joi, 4 octombrie, la ora 09.18, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost informat despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita, cartier Unirea. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat la locul evenimentului. In momentul sosirii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea acoperisul casei in totalitate. S-a intervenit cu mai multe linii de inalta presiune pentru localizarea si lichidarea incendiului care ameninta sa se extinda la o anexa gospodareasca si la casele invecinate. Interventia a durat aproximativ o ora, in urma incendiului au ars: acoperisul si podul casei pe o suprafata de aproximativ 100 mp si una din cele patru camere ale casei cu bunurile materiale aflate in interior: patul, elemente de mobilier si aparatura electrocasnica. Nu au fost inregistrate victime omenesti.

          Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic al curentului electric - aparat electrocasnic lasat sub tensiune.

 

 

 

In perioada 04.10.2012, ora 0730 - 05.10.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 13 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                        12;

                  Incendii                                                          1

 

 

                                                           

                                 Compartimentul Informare si Relatii Publice

                                                           Plt.   Marius RUS 

0 comentarii2170 vizualizări05 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0