Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Persoana decedata in urma unui incendiu.

Luni, 08 octombrie, la ora 06.55, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost informat despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Sieu Magherus. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului. Echipajele de interventie au gasit in interiorul casei o persoana decedata, o femeie in varsta de 62 de ani, intoxicata cu fum. Interventia a durat aproximativ o ora, incendiul a fost localizat rapid, reusindu-se salvarea casei si a anexelor gospodaresti. In urma incendiului, au ars: materiale textile, aparatura electrocasnica si elemente de mobilier.

          Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind focul deschis in spatii inchise - aprinderea materialelor textile de la flacara unei lumanari.

 

 

In perioada 05.10.2012, ora 0730 - 08.10.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 45 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                  39;
  • Protectia comunitatilor                                                      3;      
  • Asistenta persoane                                                            1;      
  • Incendii                                                                                          2;                  

 

 

                         Compartimentul Informare si Relatii Publice

                                                           Plt. Marius RUS 

0 comentarii2744 vizualizări08 octombrie 2012




rss 2.0
rss 2.0