Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 28 Septembrie 2020 - 6456 vizitatori azi
Salvat din raul Bistrita de catre jandarmi ! Scandal aplanat de jandarmi in apropierea scolii !

Un barbat a fost scos de jandarmi in aceasta dimineata din apele raului Bistrita in zona Podului de langa Dealul Jelnei. In dimineata zilei de 12 octombrie a.c., in jurul orei 07.00,  jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita aflati intr-o actiune de punere in aplicare a unor mandate de aducere, au intervenit pentru salvarea unui tanar care a sarit in apa de pe podul de langa Dealul Jelnei.

In momentul in care masina Jandarmeriei trecea pe podul pe care se aflau doi barbati, unul dintre acestia a rupt-o la fuga, a urcat pe marginea podului si s-a aruncat in apa. Imediat jandarmii au intervenit pentru salvarea barbatului, temperaturile de afara si implicit temperatura apei fiind un real pericol pentru sanatatea acestuia. La fata locului a fost solicitata si o ambulanta SMURD, deoarece tanarul avea nevoie de ingrijiri medicale de specialitate.

Avand in vedere gestul barbatului, patrula de Jandarmerie a efectuat cercetarile specifice iar in urma discutiilor purtate, jandarmii au aflat ca cei doi provocasera un scandal intr-un local cu program Non-Stop de pe strada Constantin Roman Vivu, din municipiul Bistrita si fugisera de la fata locului.

In functie de concluziile ce vor rezulta din discutiile cu barmanul si administratorul localului, cei doi vor fi sanctionati de jandarmi, conform prevederilor legale in vigoare.

   

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

 

 

 

Scandal aplanat de jandarmi in apropierea scolii!

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit intre trei tineri in apropierea Colegiului Tehnic Infoel si a Liceului cu Program Sportiv din municipiul Bistrita.

Joi, 11 octombrie a.c., in jurul orei 14.30, o patrula de Jandarmerie aflata intr-o actiune specifica de patrulare in zona unitatilor de invatamant pe raza municipiului Bistrita, a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit intre trei tineri.

Conflictul a izbucnit cu doua zile in urma, pe fondul unei nemultumiri iscate din cauza faptului ca fratele unuia dintre acestia ar fi fost agresat de un alt elev de la alta unitate de invatamant, in afara orelor de curs.

 Ionut C. si Calin T., ambii de 19 ani cu domiciliul in localitatea Dumitrita, au fost sanctionati de jandarmi cu cate 200 de lei amenda fiecare, pentru provocare de scandal in spatiul public, conform legii nr. 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii1855 vizualizări12 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0