Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Incendii in localitatile Saratel si Nasaud.

Sambata, 17 noiembrie, la ora 09.10, Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o gospodarie individuala din localitatea Saratel. Echipajele care incadreaza doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD s-au deplasat de urgenta la fata locului. Pompierii militari au intervenit prompt, cu o linie de refulare a apei, pentru limitarea pagubelor materiale. Incendiul se manifesta la tavanul casei de locuit, focarul a fost localizat rapid, impiedicandu-se propagarea incendiului la restul imobilului. In urma incendiului, s-a degradat tavanul casei pe o suprafata de aproximativ 10 mp. Cauza probabila a incendiului a fost jarul produs intr-un mijloc de incalzire amplasat necorespunzator fata de materialele combustibile.

 

 

In perioada 16.11.2012, ora 0730 - 19.11.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 66 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                  55;
  • Incendii                                                                                        6;
  • Protectia comunitatilor                                                     4;
  • Asistenta persoane                                                          1;

*

            Vineri, 16 noiembrie, la ora 22.47, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din orasul Nasaud. O autospeciala de lucru cu apa si spuma si echipajul de prim ajutor din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au fost trimise la fata locului. Interventia a durat aproximativ 30 de minute, pompierii militari au actionat cu mijloace de prima interventie pentru limitarea pagubelor materiale. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind cosul de fum necuratat

 

 

                                        COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări19 noiembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0