Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 08 Martie 2021 - 18198 vizitatori azi
Aplanarea unor scandaluri, consumul de bauturi alcoolice sau comertul ilicit, sanctionate de jandarmi la sfarsit de saptamana!

In ultimele trei zile, jandarmii bistriteni au constatat un numar de 28 de contraventii care au fost sanctionate cu amenzi in valoare de peste 7.000 de lei. Consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat sau provocarea unor scandaluri izbucnite pe fondul consumului de alcool, atragerea de persoane de sex opus in scopul intretinerii de raporturi sexuale pentru obtinerea de foloase materiale dar si comercializarea unor produse sau marfuri fara a detine actele de provenienta acestora sau comercializarea de marfuri in alte locuri decat cele amenajate in acest scop au fost principalele abateri sanctionate de jandarmii bistriteni la acest sfarsit de saptamana, totalul sanctiunilor aplicate ridicandu-se la 7.150 lei si 8 avertismente scrise.

Totodata, in perioada de referinta cu ocazia executarii misiunilor specifice au fost verificate in baza de date un numar de 176 de persoane.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2506 vizualizări26 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0