Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 1398 vizitatori azi
Incendiu in localitatea Singeorz Bai.

Sambata, 24 noiembrie, la ora 04.36, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o anexa gospodareasca (lemnarie) din localitatea Singeorz Bai. La locul evenimentului au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul subunitatii din localitate.

          Incendiul se manifesta la depozitul de material lemnos cu pericol de propagare la casa de locuit. Interventia a durat aproximativ doua ore, interval in care a fost localizat si lichidat incendiul si a fost  impiedicata extinderea acestuia la casa de locuit si la un mini-excavator parcat in apropiere. Paramedicii au acordat asistenta medicala, la locul evenimentului, proprietarului care a suferit arsuri la membrele superioare in momentului in care a incercat sa stinga flacarile.

          In urma incendiului, au ars: lemnaria in proportie de 95 % si aproximativ 40 mc lemn de foc. S-a degradat partea din spate a casei (izolatie poliester si vopsea decorativa). Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind folosirea intentionata a unei surse de aprindere pentru a genera un incendiu.

 

 

 

In perioada 23.11.2012, ora 0730 - 26.11.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 58 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     52;
  • Incendii                                                                               2;
  • Asistenta persoane                                                            2;
  • Protectia comunitatilor                                                       2;

*

 

                                        COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE  

 

 

 

 

 

0 comentarii2450 vizualizări26 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0