Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 21210 vizitatori azi
Incendiu la un apartament situat in localitatea Beclean.

Joi dimineata, 29 noiembrie, la ora 06.26, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la un apartament situat pe strada Sieului din localitatea Beclean. La locul evenimentului s-au deplasat doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul Garzii de Interventie Beclean.

          Incendiul se manifesta in sufrageria apartamentului, in urma arderii unor materiale textile a rezultat un fum dens care a ingreunat interventia pompierilor. Pe timpul recunoasterii, pompierii au gasit in baia apartamentului proprietarul decedat, un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani. Interventia a durat aproximativ 30 de minute, interval in care a fost localizat si lichidat incendiul si a fost impiedicata extinderea acestuia la celelalte camere ale apartamentului si la locuintele invecinate.

          In urma incendiului, au ars: o canapea si mai multe obiecte de imbracaminte. S-au degradat un geam, usa balconului si diferite articole de imbracaminte. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind fumatul in locuri nepermise sau neprotejate corespunzator.

 

 

 

In perioada 28.11.2012, ora 0730 - 29.11.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                  19;
  • Incendii                                                                                        1;

 

   COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE.

               Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii2240 vizualizări29 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0