Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 8894 vizitatori azi
Explozie intr-un imobil din Bistrita.

Vineri dimineata, in jurul orei 03.00, garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata sa intervina la un accident rutier produs la intersectia strazilor Calea Moldovei si Lucian Blaga din municipiul Bistrita. Soferul autoturismului implicat in accident a ramas incarcerat, pompierii militari au indepartat portiera pentru a asigura accesul echipajului medical. Dupa ce a fost stabilizat, barbatul in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost extras pe usa din spatele autoturismului. Barbatul acuza fracturi atat la nivelul membrului inferior stang, cat si la nivelul membrului superior drept. Ulterior, a fost preluat de echipajul de terapie intensiva mobila si transportat la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Bistrita.

 

 

In perioada 06.12.2012, ora 0730 - 07.12.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 28 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                  27;
  • Protectia comunitatilor                                                    1;

 

*          Joi, 6 decembrie, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat, la ora 22.03, despre producerea unei explozii intr-un imobil pe strada Aleea Greuceanu din municipiul Bistrita. Un echipaj de descarcerare, impreuna cu doua ambulante s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului. Inainte de inceperea interventiei, reprezentantii distribuitorului au oprit alimentarea cu gaz metan pentru a se asigura accesul echipajelor de interventie in siguranta. In urma exploziei, au fost afectate cinci apartamente si doua autoturisme parcate in spatele blocului. In apartamentul in care a avut loc deflagratia a fost gasita o victima. Este vorba despre o femeie in varsta de aproximativ 66 de ani. Aceasta era constienta, a suferit arsuri la nivelul fetei si a membrelor superioare. Ulterior a fost transportata la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale. Din fericire, structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata. Cauza probabila a producerii exploziei este in curs de stabilire, impreuna cu reprezentantii  E. On Gaz si organe abilitate a fost formata o comisie pentru a stabili imprejurarea in care a avut loc deflagratia.

*

 

 

      COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

   Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii2233 vizualizări07 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0