Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 10908 vizitatori azi
Barbat fara adapost sprijinit de jandarmii montani din Piatra Fintinele! A cantarit legumele si fructele, dar a adaugat in plase produse de inca 70 de lei!

Sambata 22 decembrie a.c., in jurul orei 19:00, jandarmii montani din Piatra Fintinele, l-au gasit in curtea hotelului Dracula, pe Dumitru A. de 39 de ani, care prezenta semne de hipotermie. Avand in vedere faptul ca persoana in cauza nu beneficiaza de un adapost, conform procedurilor in vigoare, jandarmii au solicitat prin intermediul 112, o ambulanta la fata locului, iar barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate.

            Si in perioada urmatoare jandarmii vor interveni pentru ajutorarea sau recuperarea si salvarea oamenilor care se vor confrunta cu situatii dificile din cauza temperaturilor extrem de scazute sau a caderilor masive de zapada.

 


 

             A cantarit legumele si fructele, dar a adaugat in plase produse de inca 70 de lei!

            Sambata, 22 decembrie a.c., in urma unei sesizari, un echipaj de Jandarmerie  a identificat o femeie de 42 de ani, care aflandu-se la supermarket la cumparaturi, a adaugat in plase dupa cantarire, legume si fructe in valoare de peste 70 de lei.

           Femeia se numeste Lucia S., este din Viile Tecii, judetul Bistrita Nasaud, iar jandarmii si personalul firmei de paza din cadrul hipermarket-ului, au gasit asupra acesteia mai multe plase cu legume, la care greutatea reala era mult mai mare decat bonul de cantar.

           La rosii diferenta de cantarire era de 12,88 lei, la ciuperci de 14,80 lei, la ardei capia de 14,01lei, iar la banane, cele doua plase aveau diferente de 15,58lei, respectiv 14,03 lei, prejudiciul fiind de 70,60 de lei.

            Produsele  au fost ridicate si predate partii vatamate, iar pe numele femeii au fost intocmite actele de constatare si sesizare pentru infractiunea de furt conform art. 208, 209 al. 1, litera c., Cod penal.  

Actele vor fi inaintate catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita, pentru a se da solutia legala. 

    

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii1813 vizualizări23 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0