Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 27 Februarie 2021 - 24102 vizitatori azi
Prim ajutor acordat de jandarmii montani din Piatra Fantanele.

In data de 17 noiembrie a. c., in jurul orei 15.00, o patrula formata din jandarmi ai Postului Montan Piatra Fantanele, care asigura ordinea publica pe raza localitatii, a observat un barbat cazut pe partea carosabila a DE 58, cu fata spre sol.

Apropiindu-se de acesta, jandarmii au constatat faptul ca persoana suferise in cadere mai multe excoliatii la nivelul fetei si a membrului inferior drept. Ca urmare a celor constatate, jandarmii i-au acordat barbatului primul ajutor, cel in cauza refuzand chemarea unei ambulante la fata locului.

Victima se numeste Ioan B., are 60 de ani si locuieste in Piatra Fantanele, iar dupa aproximativ o ora, dupa ce si-a mai revenit, le-a spus jandarmilor ca din neatentie a cazut si s-a lovit de bordura din beton aflata pe marginea drumului. Pierzandu-si cunostinta acesta a declarat ca a avut noroc ca a fost gasit de oamenii legii, altfel ar fi zacut acolo ore intregi.

Cu un caz asemanator s-au confruntat jandarmii montani din Piatra Fantanele la inceputul acestei luni, mai exact in data de 3 noiembrie a.c., cand Marian Aurel T. a fost ajutat de catre acestia dupa ce afost batut de un consatean.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2373 vizualizări18 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0