Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 10 Aprilie 2020 - 9604 vizitatori azi
Ajutor acordat de jandarmii montani in Pasul Rotunda!

Duminica 21 noiembrie a.c., in jurul orei 16.30,  jandarmii montani din Rodna care se aflau intr-o actiune de patrulare in Pasul Rotunda, pe drumul care duce spre Lacul Lala, au intervenit in sprijinul unor turisti care s-au impotmolit cu autoturismul pe o parte infundata a caii de acces inspre lac.

 Imediat jandarmii montani plutonier Leontin Sangeorzan si sergent major Victor Forogau, au intervenit in ajutorul celor patru persoane, prin scoaterea din zona terenului accidentat, a autoturismului marca Opel Astra, cu numar de Suceava.

Astfel Constantin I. de 50 de ani, alaturi de sotia sa Gabriela si de sotii Brandusa si Lotu L., din municipiul Suceava  si-au putut continua drumul spre casa in conditii de siguranta.

 

Piatra Fantanele

Jandarmii montani din Piatra Fantinele s-au aflat la datorie pe toata perioada sfarsitului de saptamana, desfasurand misiunile specifice zonei de competenta.

In timpul acestor misiuni au fost aplicate sanctiuni in valoare de 450 de lei si un numar de 7 avertismente scrise.

Abaterile sanctionate de catre jandarmi sunt legate de refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat dar si cersetorie.

 

Jandarmii in mijlocul elevilor de la Infoel!

Luni, 22 noiembrie a.c, de la ora 13.00, ofiterul de relatii publice al Jandarmeriei bistritene, lt. Georgeta Casvan si ofiterul psiholog cpt. Liviu Cilean, se vor afla din nou in mijlocul elevilor. De aceasta data, vizita va fi facuta elevilor clasei a X a A, de la Colegiul Tehnic Infoel.

Ca de fiecare data, vor fi prezentate teme legate de prevenirea violentei in unitatile de invatamant dar si aspecte privind atributiile Jandarmeriei Romane in general si ale Jandarmeriei bistritene in special.

 

 

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

                   Lt. Georgeta CASVAN 

0 comentarii1736 vizualizări22 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0