Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 08 Martie 2021 - 19046 vizitatori azi
Accident rutier in municipiul Bistrita.Persoana cazuta in fantana .

In data de 7 februarie a.c., la ora 13.50, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui accident rutier pe strada Rodnei din municipiul Bistrita. Echipajul de terapie intensiva mobila a preluat, de la locul indicat, o femeie in varsta de 16 ani. Aceasta prezenta dureri in zona gatului, dupa ce i s-a acordat asistenta medicala la locul accidentului, victima a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita.

 

Persoana cazuta in fantana

          In data de 7 februarie a.c., in jurul orei 14.00, un apel, primit prin intermediul numarului unic de urgenta 112, la dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta, anunta ca, pe raza localitatii Rebrisoara, o persoana a cazut intr-o fantana.

 

          Echipajul de descarcerare din cadrul Sectiei de  Pompieri Nasaud, impreuna cu un echipaj de prim ajutor, au parcurs o distanta de aproximativ 5 km pe jos, de la cea mai apropiata cale de acces pana la locul indicat. Dupa ce au extras victima, o femeie in varsta de 71 de ani, salvatorii au transportat-o, cu resuscitare, cu ajutorul unei carute pana la echipajul de terapie intensiva mobila pentru a ajunge la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean.

 

 
 

In perioada 07.02.2013, ora 0730 - 08.02.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 24 situatii de urgenta, astfel:

 Interventii S.M.U.R.D.:                                                     24;

 


          COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

    

                                                             Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

0 comentarii2030 vizualizări08 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0