Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 19184 vizitatori azi
Incendiu in Beclenut. Accident rutier pe DN 17. Barbat cazut de la inaltime.

Garda de Interventie Beclean a fost solicitata in aceasta dimineata, 12 februarie, in jurul orei 06.00, sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la nivelul acoperisului unei case de locuit din localitatea Beclenut.  Odata ajunsi la locul indicat, pompierii militari au actionat pentru localizarea focarelor si pentru impiedicarea extinderii flacarilor la intreg obiectivul.

          In urma incendiului, a ars aproximativ 8 mp de material lemnos din constructia podului si s-a degradat acoperisul casei pe o suprafata de 20 mp. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind jar sau scantei - cos de fum deteriorat.

 

 

Accident rutier pe DN 17

  In data de 11 februarie a.c., in jurul orei 13.00, un apel, primit prin intermediul numarului unic de urgenta 112, la dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta, anunta producerea unui accident rutier pe Drumul National 17, in dreptul localitatii Sieu Sfantu. In urma accidentului a rezultat o victima, un barbat in varsta de 29 de ani, care a fost preluat de echipajul de prim ajutor din cadrul Garzii de Interventie Beclean. Victima era inconstienta, prezentand un traumatism sever craniofacial. Barbatul a fost predat ulterior unui echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta pentru a fi transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean.

 

Barbat cazut de la inaltime

            Echipajul de prim ajutor din cadrul Garzii de Interventie Singeorz Bai a fost solicitat, ieri, 11 februarie, in jurul orei 15.50, sa intervina pentru acordarea asistentei medicale specializate unui barbat, in varsta de 44 ani, din localitatea  Sant, care a cazut de la o inaltime de aproximativ 3 m. In momentul preluarii de catre paramedici, barbatul era constient si prezenta traumatisme la nivelul coloanei cervicale, membrului inferior drept, respectiv la nivel toraco - abdominal. Dupa ce a fost stabilizata, victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Orasenesc Nasaud.

 

In perioada 11.02.2013, ora 0730 - 12.02.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 19 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                               18;
  • Incendii:                                                                 1;

        

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

    Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2037 vizualizări12 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0