Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu la o gospodarie individuala din localitatea Ilisua.

 In data de 13 februarie a.c., in jurul orei 15.40, un apel, primit prin intermediul numarului unic de urgenta 112, la dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta, anunta izbucnirea unui incendiu la o gospodarie individuala din localitatea Ilisua. Pentru localizarea si lichidarea incendiului au fost trimise la locul indicat doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Beclean. In sprijinul pompierilor militari au intervenit pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Uriu.  

          Interventia a durat aproximativ doua ore, salvatorii actionand pentru localizarea rapida a focarelor si pentru limitarea pagubelor materiale. In urma incendiului, au ars: scheletul din lemn al camerei in care se afla centrala termica, acoperisul unui garaj auto si o anexa gospodareasca, pe o suprafata totala de cca. 70 mp.

          Pompierii au reusit impiedicarea propagarii incendiului la casa de locuit, lichidand incendiul in limitele gasite, evenimentul fiind, cel mai probabil, provocat de efectul termic produs la un cos (canal) de fum neprotejat fata de materialele combustibile.

 

 

 

In perioada 13.02.2013, ora 0730 - 14.02.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                19;
  • Incendii:                                                                              1;

 

         


          COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

   Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

1 comentariu2807 vizualizări14 februarie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0