Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 18532 vizitatori azi
Incendiu in municipiul Bistrita si la un hornet in Bistrita - Birgaului.

In data de 21 februarie a.c., la ora 17.48, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita, str. Colibitei. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Bistrita au fost trimise de urgenta la locul indicat. Incendiul se manifesta la nivelul acoperisului, in apropierea cosului de fum al obiectivului si prezenta riscul extinderii la intreaga casa. Interventia a durat aproximativ 25 de minute, perioada in care focarul a fost localizat si lichidat in limitele gasite.

In urma incendiului, au ars funinginea din cosul de fum si o grinda de lemn din apropiere si s-a degradat un perete. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de jar sau scanteie de la un mijloc de incalzire locala nesupravegheat sau neprotejat (cazan de incalzire).

 

 

Incendiu hornet in Bistrita - Birgaului

            In data de 21 februarie, in jurul orei 21.40, un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la o casa de locuit din localitatea Bistrita - Birgaului. Incendiul a fost lichidat rapid, inainte ca flacarile sa se extinda la intreg imobilul sau la anexele gospodaresti. Interventia rapida a pompierilor militari a eliminat riscul producerii unor pagube materiale semnificative.

 

         

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE 

Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2212 vizualizări22 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0