Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Accident rutier cu doua victime. Incendiu in Bistrita.

In data de 27 februarie a.c., in jurul orei 22.30, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe DN 17, in dreptul localitatii Rusu Birgaului. In cel mai scurt timp, un echipaj de descarcerare, impreuna cu echipajul de terapie intensiva mobila SMURD si o ambulanta apartinand S.A.J. Bistrita - Nasaud s-au deplasat la locul indicat. Un autoturism in care se aflau doua persoane a intrat intr-un cap de pod. Din pacate, in momentul sosirii la locul interventiei, salvatorii au constatat ca soferul autoturismului in varsta de 30 de ani, ramas incarcerat, a decedat in urma impactului. Pompierii militari care incadreaza echipajul de descarcerare l-au extras din autoturismul avariat, indepartand mai multe elemente de caroserie. Pasagerul din dreapta fata, un barbat in varsta de 32 de ani, a fost scos din autovehicul de catre ceilalti participanti la trafic, inainte ca echipajele salvatorilor sa ajunga la locul interventiei. Victima era constienta, a fost stabilizata si preluata de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD si transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean.

 

 

In perioada 27.02.2013, ora 0730 - 28.02.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 16 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     14;
  • Incendii:                                                                              2;

 

Incendiu in municipiul Bistrita

            In data de 27 februarie a.c., la ora 15.40, dispeceratul integrat I.S.U. - Ambulanta a fost anuntat, prin numarul de urgenta unic 112, despre producerea unui incendiu la o magazie din municipiul Bistrita, Valea Budacului. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Bistrita au fost trimise de urgenta la locul indicat. Odata ajunsi la locul interventiei, pompierii au constatat ca ardea magazia in totalitate, pe o suprafata de aproximativ 15 mp. S-a intervenit pentru lichidarea incendiului si pentru impiedicarea propagarii flacarilor la un obiectiv invecinat - o casa de vacanta. In urma incendiului, au ars magazia din lemn, cca. 2 mc lemn de foc si unelte agricole. Incendiul s-a propagat din vecinatate, unde s-au executat lucrari de igienizare a terenului prin arderea vegetatiei uscate.

 

 

                              COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE 

               Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990 

0 comentarii2324 vizualizări28 februarie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0