Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 684 vizitatori azi
Interventii S.M.U.R.D. Incendiu in Sintereag.

In perioada 28.02.2013, ora 0730 - 01.03.2013, ora 0730, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost solicitat, prin intermediul numarului unic de urgenta 112, sa intervina pentru solutionarea a 20 situatii medicale de urgenta.

Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele S.M.U.R.D. se regasesc fracturi, plagi taiate, dureri abdominale, manevre de resuscitare sau stari avansate de ebrietate. Paramedicii din cadrul I.S.U. Bistrita au intervenit in municipiul Bistrita, orasul Nasaud si in localitatile Tiha Birgaului, Zagra, Sant, Sieu, Romuli actionand pentru acordarea primului ajutor calificat si transportul pacientilor la spital, unde au fost preluati de medicii de garda din cadrul structurilor de primire urgente ale spitalelor din Bistrita si Nasaud.

 

Incendiu in Sintereag

            In data de 28 februarie, in jurul orei 09.00, un echipaj al pompierilor militari din cadrul Garzii de Interventie Beclean a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu produs la acoperisul unei case de locuit din localitatea Sintereag. Incendiul a fost lichidat rapid, inainte ca flacarile sa se extinda la intreg imobilul sau la anexele gospodaresti alipite acestuia. Interventia rapida a pompierilor militari a eliminat riscul producerii unor pagube materiale semnificative.

 

              

           

                                   COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                      Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2653 vizualizări01 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0