Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Stagiu de practica la final! Firul alb-rosu prins pe uniforma bleu-jandarm!

Un numar de patru tineri studenti la Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti - arma Jandarmi, au incheiat stagiul de practica la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud. Incepand de luni 04 februarie a.c. acestia s-au pregatit atat practic cat si teoretic in cadrul unitatii: s-au informat cu privire la misiunile Jandarmeriei, au participat la sedinte de tragere, au asistat la programe de pregatire si instruire pentru a se familiariza cu domeniul de activitate in care isi vor desfasura activitatea la finalizarea studiilor. Pe perioada stagiului de practica cei patru studenti au fost tutelati de catre ofiteri cu experienta in domeniul ordinii publice si al pazei si protectiei institutionale.

           Trei tineri sunt in anul II de studiu si au efectuat stagiul de practica in domeniul pazei si protectiei institutionale iar unul se afla in anul I si a desfasurat perioada de practica in domeniul ordinii publice.

 

 

Sosirea primaverii a oferit comenzii Jandarmeriei bistritene prilejul de a ura femeilor din cadrul inspectoratului o primavara frumoasa, plina de sanatate si impliniri alaturi de colegi si de cei dragi.

              Reprezentantele sexului frumos din cadrul Jandarmeriei bistritene au primit o floare si un martisor ca simbol al primaverii, alaturi de cele mai sincere urari de sanatate, succese si impliniri, ca semn al aprecierii activitatii desfasurate in cadrul institutiei.

 

 

                                    

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii4284 vizualizări01 martie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0