Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Locuinte afectate de inundatii in localitatea Parva. Interventii S.M.U.R.D.

Din cauza precipitatilor inregistrate in ultimele orele, un numar de 15 gospodarii din localitatea Parva, zona Prund, au fost afectate de apa iesita din albia paraului Valea Gatejelor. Aproximativ 20 de membrii ai Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Parva actioneaza cu doua motopompe si un buldoexcavator pentru sprijinirea populatiei afectate. Din fericire, nu au fost inregistrate victime omenesti, inregistrandu-se doar pagube materiale la nivelul subsolurilor gospodariilor afectate.

 

Interventii S.M.U.R.D. In perioada 03.04.2013, ora 0730 - 04.04.2013, ora 0730, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost solicitat, prin intermediul numarului unic de urgenta 112, sa intervina pentru solutionarea a 27 situatii medicale de urgenta.

Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele S.M.U.R.D. se regasesc fracturi, traumatisme, stari generale alterate, dureri abdominale, lombare sau toracice, cefalee, probleme locomotorii sau stari avansate de ebrietate. Paramedicii din cadrul I.S.U. Bistrita au intervenit in municipiul Bistrita, orasul Beclean si in localitatile Dumitra, Rusu Birgaului, Sant, Josenii Birgaului, Telciu, Anies, Nimigea de Jos, Maieru, Cusma, Tureac, actionand pentru acordarea primului ajutor calificat si transportul pacientilor la spital, unde au fost preluati de medicii de garda din cadrul structurilor de primire urgente ale spitalelor din Bistrita, Beclean si Nasaud.

 

 

                COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE                    

         Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990. 

0 comentarii2674 vizualizări04 aprilie 2013




rss 2.0
rss 2.0