Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Astazi a fost sarbatorita Ziua Veteranilor de Razboi.(35 de poze)

La sediul Brigazii 81 Mecanizate din Bistrita, a avut loc un ceremonial militar si religios, la care au participat efective ale Brigazii 81, ofiteri si militari angajati, alaturi de reprezentanti ai institutiilor descentralizate din judet pentru a-i omagia pe veternaii de razboi. Despre faptele de arme si vitejia veteranilor de razboi bistriteni, a vorbit generalul in rezerva     Birisiu, care a si facut o premiere onorifica a veteranilor bistriteni si a celor care au ajutat la organizarea asociatiei veteranilor din BN. Dupa momentele oficiale, Ziua veteranilor de razboi s-a incheiat la Bistrita cu depunerea unei jerbe de flori la statuia generalului erou-Grigore Balan si defilarea plutoanelor prezente la ceremonie, alaturi de fanfara militara.  

Veteranii de razboi bistriteni dar si vaduvele fostiilor combatanti din al doilea razboi mondial, au vizitat in final, sala de traditii militare, unde au putut vedea poze si decumente ce reflecta faptele de arme si de vitejie ale veteraniilor bistriteni.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2821 vizualizări29 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0