Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 11426 vizitatori azi
Victima a consumului de alcool

In data de 31.08.2010, orele 02,40 pe DN 17, la km 88+200 m, in localitatea Tiha Birgaului, drum umed, in curba la stanga, ploaie marunta, numitul Ioan A., domiciliat in Tiha Birgaului, posesor al permisului de conducere categoria B (2004), in timp ce se deplasa pe directia de mers Bistrita-Vatra Dornei, cu un autoturism a pierdut controlul volanului si a colizionat (lovit) stalpul portii imobilului apartinand numitului Nicolae J.     

Autoturismul  a fost distrus in proportie de 95%.

Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita Nasaud, unde a fost internat la sectia Chirurgie, cu diagnostic prezumtiv: TCCA minor cu risc contuzie coloana cervicala, plaga contuza regiunea zigomatica stanga, suspect fractura piramida nazala, escoriatii hemifata stanga, hematoame periorbitale bilateral si fracturi dentare.

Susnumitul a declarat ca inainte de a se urca la volan a consumat alcool, fara a putea preciza cantitatea.

Din cauza starii de sanatate precare in care se afla, conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest dar i s-au recoltat doua probe de sange.

Cercetarile continua in cadrul Serviciul Rutier.

0 comentarii6020 vizualizări31 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0