Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 15 Ianuarie 2021 - 17924 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni solidari actiunii de ecologizare: "Fii demn de Europa! Implica-te!"

Actiunea de ecologizare a cursurilor de apa, a albiilor si a malurilor acestora, initiata de Institutia Prefectului la nivelul judetului Bistrita Nasaud, a oferit jandarmilor bistriteni prilejul de a se alatura actiunii intitulate sugestiv: "Fii demn de Europa! Implica-te!".

            In data de 9 mai a.c. de Ziua Europei, 160 de jandarmi au participat activ la  ecologizarea malului Bistritei din zona localitatii Sarata si a malurilor  raului Somes de pe raza localitatilor Nasaud, Beclean, Singeorz Bai, Rodna si Tiha Birgaului.

           Acest demers si-a dorit tragerea unui semnal de alarma privind poluarea dar si oferirea unui exemplu de voluntariat in vederea educarii si constientizarii populatiei in acest sens.

         In fiecare an, jandarmii bistriteni se implica in actiunile de ecologizare organizate la nivel judetean sau national, in ultimii trei ani Let s Do It Romania fiind un exemplu concret in acest sens. De asemenea in toamna anului trecut jandarmii au participat si la ecologizarea cursului raului Somes in zona orasului Nasaud.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii1925 vizualizări11 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0