Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 25 Octombrie 2020 - 2510 vizitatori azi
Incendiu la groapa de gunoi din Beclean. Accident pe DN 17 C - Dealul Dumitrei.

Vineri, 17 mai a.c., in jurul orei 08.20, garda de interventie Beclean a fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la groapa de gunoi a localitatii pe o suprafata de 30 mp. Ulterior, pompierii militari au fost solicitati sa indeparteze crengile rupte din partea superioara a unor arbori situatii pe strada Libertatii din localitate din cauza faptului ca puneau in pericol fie viata oamenilor care se deplasau in zona, fie autoturismele parcate in apropiere.

*       

          Sambata dimineata, 18 mai a.c., dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN 17 C - Dealul Dumitrei. Un autoturism a parasit partea carosabila, in urma accidentului fiind inregistrate doua victime, dintre care una a avut nevoie de ingrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat masurile de aparare impotriva incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulatori. Victima a primit ingrijiri medicale la locul accidentului, refuzand transportul la spital.

*

          Duminica seara, 19 mai a.c., pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost solicitati in sprijinul grupei operative a IPJ BN pentru ridicarea unui barbat gasit in Padurea Codrisor din municipiul Bistrita.

            

 In perioada 17.05.2013, ora 0730 - 20.05.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 76 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     73;
  • Protectia comunitatilor                                                       1;
  • Incendii                                                                               1;
  • Asistenta persoane                                                            1;

 

*                           

                                        COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

 

                               Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

0 comentarii2177 vizualizări20 mai 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0