Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 27 Septembrie 2020 - 6200 vizitatori azi
Trei suporteri bistriteni au interdictie la partida de fotbal dintre Gloria si Turnu Severin.

Jandarmii bistriteni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la partida de fotbal dintre echipele C.F. Gloria Bistrita 1922 si C.S. Turnu Severin, din cadrul Ligii I, care se va disputa luni, 20 mai a.c.,  incepand cu ora 19,00,  pe Stadionul Municipal "Jean Padureanu" Bistrita.

         Accesul spectatorilor in stadion se va realiza doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Bistrita Nasaud recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces. (cu aproximativ doua ore inainte de inceperea partidei)

          La aceasta partida de fotbal trei suporteri bistriteni au interdictie privind accesul pe stadion.

         Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

       Totodata Jandarmeria aminteste ca spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, sa afiseze inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.     Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul..

 

 

 

 

 

Legitimatii de acces Gloria Bistrita-CS Turnu Severin, Liga I, etapa a 32-a

Preturi legitimatii de acces la Gloria -CS Turnu Severin:

12 lei - Un bilet la Tribuna I

10 lei - Un bilet la Tribuna II

5 lei - Sectorul Peluza (aceste legitimatii se vand doar vineri)

Pentru copiii sub 14 ani, copii peste 14 ani, scolari, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati sau someri, pretul legitimatiei/persoana este de 5,00 lei, cu conditia prezentarii in momentul cumpararii a unui act oficial ce dovedeste calitatea susmentionata - valabil doar pentru sectorul "Peluza".

Legitimatiile pot fi achizitionate dupa urmatorul program: Vineri, 17 Mai, Casa de bilete numarul 1 (casieria clubului), intre orele 10:00-16:00; luni, 20 Mai (ziua jocului), de la ora 10:00 pana la 14:00 - Casa de bilete din incinta clubului, si in intervalul 14:00-19:00 - toate casele de bilete.

IMPORTANT: legitimatiile cu pret redus de 5 lei se vor putea achizitiona exclusiv in zona PELUZA cu cel tarziu o zi inainte de ziua jocului, de la Casa de bilete nr. 1 din Bistrita, str. Parcului, nr. 3 (Sediul ACF GLORIA 1922 Bistrita). In Tribunele: I, II si Peluza adultii care vin insotiti de copii sub 14 ani vor putea beneficia de locuri alaturate prin plata legitimatiilor aferente si pentru copii. Nu este admisa prezenta de copii fara loc rezervat.

Gloria Bistrita - CS Turnu Severin se joaca luni, 20 Mai de la ora 19:00, pe Stadionul "Jean Padureanu" din Bistrita, in cadrul etapei a 32-a a Ligii I. ...

 

 

 

0 comentarii1939 vizualizări20 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0