Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 26 Septembrie 2020 - 11856 vizitatori azi
Jandarmii, prietenii copiilor grupei pregatitoare de la Gradinita Nr. 6!

Joi, 2 decembrie 2010, de la ora 10.00, jandarmii bistriteni s-au aflat din nou in mijlocul celor mici. De aceasta data au fost oaspetii copiilor Grupei Pregatitoare de la Gradinita nr. 6, de pe Aleea Sieu, din municipiul Bistrita.

Ofiterul de relatii publice alaturi de ofiterul psiholog al Jandarmeriei bistritene le-au expus celor mici, aspecte legate de prevenirea violentei atat la gradinita cat si acasa sau acolo unde isi petrec timpul liber.

De asemenea le-au fost prezentate acestora, aspecte privind principalele atributii ale Jandarmeriei bistritene in special si ale Jandarmeriei Romane in general, dar pe intelesul celor mici.

Dupa intalnirea in care le-au fost expuse aspectele teoretice ale intalnirii, acestia au fost invitati in curte, unde au vazut cum arata echipamentul unui jandarm atunci cand se afla in misiune dar si cum pot recunoaste masina de interventie a Jandarmeriei, materialele din dotare, scopul si situatiile in care sunt folosite.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2037 vizualizări02 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0