Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Aprilie 2020 - 4162 vizitatori azi
Incendiu la o casa din Bistrita.

Vineri, 7 iunie a.c., dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre izbucnirea unui incendiu la o casa situata pe strada Lacului din municipiul Bistrita. Doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat de urgenta la locul indicat. Incendiul se manifesta la nivel acoperisului si al mansardei imobilului si ameninta sa se extinda la intreaga constructie. Nu au fost inregistrate victime, proprietarii nu se aflau in imobil in momentul izbucnirii incendiului.

          Interventia a durat aproximativ o ora, interval in care pompierii militari au impiedicat propagarea incendiului la partea inferioara a cladirii si au limitat considerabil pagubele materiale. A ars in intregime un dormitor de la mansarda, impreuna cu elementele de mobilier si aparatura electrocasnica aflate in interior si s-au degradat doua incaperi invecinate si o baie de la acelasi nivel. De asemenea, au fost afectate podul casei pe o suprafata de cca. 70 mp si materialele depozitate in interiorul acestuia.   Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric - veioza lasata sub tensiune.

 

In perioada 07.06.2013, ora 0730 - 10.06.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 57 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     54;
  • Protectia comunitatilor                                                       1;
  • Incendii:                                                                              2;

*

          Vineri, 7 iunie a.c., in jurul orei 17.55, Garda de interventie Prundu Birgaului a fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un grajd apartinand de o gospodarie situata in localitatea Bistrita - Birgaului, Valea Muntelui. Incendiul a fost lichidat rapid, impiedicandu-se extinderea la intreaga anexa si la casa de locuit. Au ars aproximativ 2 mp acoperis.


         

                                       COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                     Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299

 

0 comentarii1561 vizualizări10 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0